LOGGA UTAN TXT
loading...

Dammode och märkeskläder från ledande varumärken

Hos Maruschka de Margó hittar du exklusiva damkläder från både svenska och internationella varumärken. Maruschka Fallai grundade butiken 1994 och är en tredje generationens modeentreprenör. I butiken erbjuds ett noga handplockat sortiment av mode där kvalitet , design
och förstklassig service står i fokus. 
Utforska allt från fest klänningar och kappor till jeans, sidenblusar,  kavajer , päls och resortwear för den moderna kvinnan. Hitta dina favoriter bland varumärken som History Repeats, Dea Kudibal, Ravn,  Ida Sjöstedt, Camilla with love ,Samantha Sung ,Love shack fancy, Faliero Sarti, Roberto Cavalli ,La Condesa Conde ,Melissa Odabash , och många fler. 


Köp dammode online eller besök Maruschka de Margó i Sturegallerian i Stockholm.

POPULÄRT

5 995 kr
10 750 kr
2 895 kr
11 500 kr
6 595 kr
5 995 kr
5 795 kr
6 995 kr
2 995 kr

Maruschka Fallai är tredje generationen mode entreprenör och startade Maruschka de Margo 1994 En Lifestyle Mode  boutique som erbjuder en noggrant handplockad unik  mix av både high end fashion och affordable luxury,  med personlig  expertise och första klass service. 
Ett  unikt, selektivt och speciellt sortiment som vänder sig till moderna kvinnor i alla åldrar som värdesätter både design och kvalitet. 

Sedan den första butiksöppningen  för 25 år sedan har Maruschka de Margo filosofi varit trendsättande men samtidigt tidlöst mode.
Som föregångare bland modeboutiquer i Sverige har Maruschka de Margò  varit först med at lansera de främsta modemärkerna i världen så som Alaia, Alexander Mcqueen, Chloé, Christian Dior,Balmain, Balenciaga, Roberto Cavalli, Versace och Yves Saint Laurent . Detta är en viktig del av framgången som varat redan i två decennier.

Förutom världskända  märken har Maruschka de Margò ett handplockat urval av ett flertal mindre Internationella och svenska modemärken och talanger. Upplev top design och kvalite  i olika prisklasser och ett vassare mode för dagens  kvinna.Vi ger dig lyxen du inte hittar någon annan stans i Sverige och bästa personliga servicen och expertisen. Det bästa för de bästa.

Maruschka De Margo är vår egna private label av exklusiva  tidlösa Tweed jackor . Vi använder samma Tweed tyger som Mademoselle Chanel och det är siden foder i alla våra jackor. våra knappar är Franska eller Italienska .

7 995 kr
7 995 kr
11 700 kr